Bent u geïnteresseerd in het programmeren? Wil u graag een programmeertaal leren, maar weet u niet zo goed waar u precies moet beginnen? Dan is een cursus programmeren een uitstekende optie die altijd openstaat. spiraltrain biedt verschillende cursussen aan in onder andere Python, PHP, Java and C#. De cursussen die spiraltrain aanbiedt worden gehouden in kleine groepen door trainers met praktijkervaring en u zal de taal leren door te doen; dit is nu eenmaal de enige manier. Programmeren wordt geleerd door te doen. Doordat de trainingen in kleine groepen worden gehouden bent u er ook van verzekerd dat u genoeg begeleiding krijgt mits dat nodig is. 

Python

Zoals eerder genoemd, biedt spiraltrain Python training aan. Python is een programmeertaal dat tegenwoordig veelgebruikt wordt, en u zal er niet omheen kunnen als u de IT in gaat. In de Python training zal u om leren gaan met de gebruikersvriendelijke taal. Wat fijn is aan Python vergeleken met andere talen voor beginners is dat het systeem het merendeel van het werk voor u doet. Er zijn vele functies en libraries beschikbaar waar u slim gebruik van kan maken. Python is dan ook een high-level language. Veelal wordt deze taal gebruikt voor het analyseren van data of voor het maken van prototypes van grote applicaties. Ook is biedt het de mogelijkheid om met TensorFlow te werken of andere Machine Learning functionaliteiten. 

Python training

De inhoud van de Python training van spiraltrain is als volgt:

  • Python Fundamentals. In elke programmeertaal zijn er variabelen, declaraties en definities. Daarnaast is een belangrijk concept control flow. Dit zorgt voor een efficient programma dat ook goed te lezen is door andere programmeurs. Het is cruciaal dat u deze begrippen kent.
  • Data structuren en functies. Wanneer u grotere programma’s zal coderen, dan zult u gebruik moeten maken van functies and data structuren om uw code efficient en geordend te houden. Met spiraltrain’s Python training zal u hierover leren.
  • Modules en Packages zijn net als data structuren en functies van groot belang in grote projecten. Er bestaan packages and modules die al zijn geschreven en waarvan u gebruik kan maken, maar u kunt deze ook zelf coderen. 
  • File en Database access. Omdat Python ideaal is voor het verwerken en analyseren van grote hoeveelheden data, is het goed om te kunnen omgaan met databases en files. Dit zal u ook leren in the Python training. 
  • Objects en Classes zijn een van de handige kenmerken van Python. Python is Object-Oriented, wat betekent dat het een taal is dat werkt met classes en objects. Dit voorkomt gedupliceerde code en een gepaste structuur voor uw systeem. 
  • Python libraries, zoals eerder genoemd, bieden verschillende functies waar u gebruik van kan maken. Door te leren over deze libraries en hoe ze gebruikt kunnen worden in de Python training zal het coderen wat gemakkelijker voor u worden. 

Wil u een programmeertaal leren, maar weet u niet zo goed waar te beginnen? Dan is een Python training een goede optie voor u! Na de Python training van spiraltrain genomen te hebben zal u kennis hebben van de meest belangrijke concepten binnen het programmeren en van Python. U zal er geen spijt van krijgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *