Ben jij voornemens om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken en wil je graag een zakelijke training volgen, alleen weet je nog niet precies welke? Lees dan snel verder, want in dit artikel heb ik drie populaire trainingen van het moment op een rijtje gezet. Ben je na het lezen van deze blog geïnteresseerd geraakt in één van de trainingen of ben je simpelweg benieuwd welke trainingen er nog meer worden aangeboden? Bekijk dan de website van Learnit.

Coachingsvaardigheden

Werk je in een leidinggevende rol en is het jouw taak om personeel aan te sturen? Dan is de cursus coachingsvaardigheden wat voor jou! Tijdens een tweedaagse cursus leer je wat coaching en train je met de basistechnieken van coaching. Tijdens deze cursus coachingsvaardigheden krijg je bovendien inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Je leer hoe je hier op de juiste wijze mee om moet gaan.

Timemanagement

Heb jij soms het gevoel dat je tijd tekort komt en dat de werkdruk alsmaar toeneemt? Overweeg dan eens om de cursus timemanagement te volgen. Tijdens deze cursus leer je meer grip te krijgen op je werkzaamheden. Daarnaast leer je wat je kunt doen om een goede en gezonde balans tussen werk en privé te krijgen en te behouden.

Solliciteren

Ben je op dit moment op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Veel mensen vinden solliciteren spannend of zelfs eng. Tijdens een cursus solliciteren leer je hoe je jezelf goed voorbereid op een sollicitatie en hoe je meer zelfverzekerdheid uitstraalt. Je zult merken dat de sollicitatietraining je helpt om sterker in je schoenen te staan en je hebt zeker meer kans dat je volgende sollicitatie een stuk succesvoller verloopt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *